Emmas serier

Horror/Mystery

Castle rock

(2018- )

Drama, Fantasy, Horror

Baserat på historierna av Stephen King, serien sammanfogar karaktärer och teman från den fiktiva staden Castle Rock.(Säsong 2 är mycket bättre än 1:a!)

evil

Evil

(2019- )

Crime, Drama, Horror

I Evil följer vi en skeptisk kvinnlig klinisk psykolog som går ihop med en präst i utbildning och en entreprenör för att undersöka antagna mirakel, demoniskt besittning och andra extraordinära händelser för att se om det finns en vetenskaplig förklaring eller om något verkligen är övernaturligt.

Tell me a story

(2018- )

Thriller

En antologiserie med älskade sagor som sammanflätas i en subversiv berättelse om kärlek, förlust, girighet, hämnd och mord.

manifest

Manifest

(2018- )

Drama, Mystery

Efter en turbulent men rutinmässig flygning upptäcker passagerarna och besättningen att det har passerat fem år för alla andra i världen, men ingen tid har passerat för dem, och snart upptäcks ett djupare mysterium.

haunting

The haunting of Hill house

(2018- )

Drama, Horror, Mystery

Flashande mellan det förflutna och nutid, konfronterar en fakturerad familj skrämmande minnen från sitt gamla hem och de skrämmande händelserna som körde ut dem från det.

The sinner

(2017- )

Crime, Drama, Mystery

Antologiserie som undersöker hur och varför vanliga människor begår brutala brott.

the_mist

The mist

(2017)

Drama, Horror

Efter en skum dimma rullar in i en liten stad, måste invånarna slåss mot den mystiska dimman och dess hot, kämpar för att upprätthålla moral och förnuft.

frequency

Frequency

(2016-2017)

Drama, Fantasy, Mystery

En polis detektiv i 2016 upptäcker att hon kan tala via en amatörradio med sin pappa; Frank Sullivan, en detektiv som dog 1996 och de två måste arbeta tillsammans för att ändra historien och få chansen att läka sin komplicerade relation.

stranger_things

Stranger things

(2016-)

Drama, Fantasy, Horror

När en ung pojke försvinner , måste hans mor, en polischef och hans vänner konfrontera skrämmande krafter för att få honom tillbaka.

dead_of_summer

dead of summer

(2016)

Drama, Horror, Thriller

Det är 1980-talet, skolan är slut för sommaren, och när Camp Stillwaters mörka, antika mytologi vaknar, vad som var tänkt att vara en rolig sommar förvandlas snart till en hemsk och oförglömlig sommar.

outcast

Outcast

(2016-)

Drama, Horror

En ung man söker svar på varför han har lider av övernaturliga besittningar hela sitt liv.

scream

Scream

(2015-)

Crime, Drama, Horror

Vad som börjar som en YouTube-video som blir viral leder snart till problem för tonåringarna i Lakewood och fungerar som katalysator för ett mord som öppnar upp ett fönster till stadens oroliga förflutna.

blindspot

Blindspot

(2015-)

Drama, Mystery, Thriller

En Jane Doe hittas i Times Square utan minne och mystiska tatueringar på sin kropp.

wayward_pines

wayward pines

(2015-2016)

Drama, Mystery, Sci-fi

A Secret Service agent åker till Wayward Pines, Idaho, på jakt efter två federala agenter som har försvunnit i den idylliska staden. Han lär sig snart att han aldrig kan ta sig ut ur Wayward Pines levande.

the_messengers

The messengers

(2015)

Drama, Mystery

Ett mystisk objekt kraschar på jorden och en grupp främlingar dör av den energipuls den avger, men vaknar upp igen för att upptäcka att de ska stå i vägen för den hotande apokalypsen.

proof

proof

(2015)

Drama, Fantasy, Mystery

En läkare som vet mer än hon erkänner om vad som händer när man dör.

the_returned

the returned

(2015)

Drama, Horror

Fokuserar på en liten stad som vänds upp och ner när flera av lokalbefolkningen, som sedan länge förmodats döda, plötsligt dyker upp igen, de har inte åldrats och är omedvetna om sin egen dödlighet.

bosch

bosch

(2014-)

Drama, Mystery

En LAPD mordkriminalare arbetar för att lösa mordet på en 13-årig pojke när han står inför rätta i federal domstol för mordet på en seriemördare .

THE STRAIN

the strain

(2014-2017)

Drama, Horror, Thriller

En thriller som berättar historien om Dr Ephraim Goodweather, chef för CDC i New York City. Han och hans team uppmanas att undersöka ett mystisk virusutbrott med kännetecken för en gammal och ond stam av vampyrism.

penny_dreadful

penny dreadful

(2014-2016)

Drama, Fantasy, Horror

Upptäcktsresande Sir Malcolm Murray, amerikansk revolverman Ethan Chandler och andra förenas i kampen mot övernaturliga hot i det viktorianska London.

bates_motel

bates motel

(2013-2017)

Drama, Mystery, Thriller

”Bates Motel” är en modern föregångare till filmen ”Psycho”, och ger en bild av hur Norman Bates psyke rivs upp genom tonåren.

dracula

(2013)

Drama, Horror, Romans

Serien introducerar Dracula som anländer i London, och som säger sig vara en amerikansk entreprenör. I verkligheten, hoppas han att utlösa hämnd på de människor som förstört hans liv århundraden tidigare.

ravenswood

ravenswood

(2013)

Drama, Horror

Fem främlingar är sammankopplade med förbannelsen som har plågat Ravenswood i generationer.

touch

(2012-2013)

Drama, Mystery, Sci-fi

En änkling som kämpar för att uppfostra sin känslomässigt utmanade son upptäcker att han kan förutsäga händelser innan de inträffar.

alcatraz

(2012)

Action, Crime, Drama, Mystery

År 1963 försvinner alla fångar och vakter mystiskt från Alcatraz. I nutid, dyker de upp igen och en hemlig myndighet har till uppgift att på nytt fånga dem.

american_horror_story

american horror story

(2011- )

Drama, Horror, Thriller

En antologiserie som kretsar kring olika karaktärer och platser.

Till imdb Murder house Asylum Coven Freakshow Hotel Roanoke Cult Apocalypse
the_lying_game

the lying game

(2011-2013)

Drama, Mystery

Serien följer tvillingarna Emma och Sutton. Separerade under mystiska omständigheter, Sutton växer upp hos den förmögna familjen Mercer medan Emma växte upp i fosterhem. När tvillingarna återförenas, håller de det hemligt. Medan Sutton går på jakt efter sanningen, tar Emma över hennes liv.

pretty_little_liars

pretty little liars

(2010-2017)

Drama, Mystery, Thriller

Fyra vänner går samman mot en anonym fiende som hotar att avslöja sina mörkaste hemligheter, och samtidigt reda ut mysteriet med mordet på deras bästa vän.

the event

(2010)

Crime, Drama, Mystery

När en man letar efter sin försvunna flickvän, snubblar han på en regerings konspiration som är större än presidenten själv.

persons_unknown

persons unknown

(2010)

Drama, Mystery, Thriller

Kretsar kring främlingar som sitter fängslade i en liten spökstad.

happy_town

happy town

(2010)

Drama, Mystery, Thriller

En ställföreträdande sheriff konfronteras med det olösta mysterium ett halvdussin barnarov under det senaste decenniet i en liten stad i Minnesota.

past_life

past life

(2010)

Crime, Drama, Mystery

Hon löser brott som lägger själar till vila.

life on mars

(2008-2009)

Crime, Drama, Mystery

Efter att råka ut för en bilolycka 2006, DCI Sam Tyler (Simm) vaknar och finner sig i 1973, en tid präglad av ”Sweeney” typ av polisarbete, Mark III Cortinas och utsvängda byxor.

medium

medium

0
Crime, Drama, Mystery

Förortsmamman Alison Dubois försöker balansera familjeliv med att lösa mysterier med hjälp av sin speciella gåva. De döda skickar hennes visioner av deras död eller andra brott medan hon sover.

invasion

invasion

Drama, Horror, Mystery

I efterdyningarna av en orkan, en Florida Park Ranger och hans familj handskas med konstiga händelser, inklusive självlysande varelser i vattnet och människor som på något sätt verkar ha förändrats efter att de överlevt katastrofen i det fria.

john_doe

john doe

(2002-2003)

Drama, Mystery, Sci-fi

En man som verkar veta allt utom sitt eget namn hjälper polisen att lösa brott samtidigt som han söker efter sin identitet.

dead like me

(2003-2004)

Drama, Mystery, Komedi

En college dropout, Georgia Lass blir dödad av en toalettsits som faller från rymdstationen Mir på sin första dag på ett bemanningsföretag. Vid döden blir hon rekryterad av ett team av liemän.

dark_angel

dark angel

(2000-2002)

Action, Drama, Mystery

En grupp av genetiskt förbättrade barn flyr från ett labbprojekt. År senare träffar vi Max, en av rymlingar som nu arbetar för budföretag i den post-apokalyptiska Pacific Northwest.

roswell

roswell

(1999-2002)

Drama, Mystery, Romans

I den ökända New Mexico staden Roswell följer vi några medlemmar av en döende ras, en ras som en dag är avsedda att rädda.