Kommande serier

Här lägger jag upp trailar på kommande serier som jag tycker verkar intressanta!

Stargate Origins

En ung Catherine Langford påbörjar ett oväntat äventyr för att låsa upp mysteriet om vad som ligger bortom Stargaten för att rädda jorden från mörkret.

Sci-fi | Äventyr (Premiär 15 feb 2018)

The Crossing

Flyktingar från ett krigshärdat land börjar visa sig att söka asyl i en amerikansk stad. Landet som dessa människor är från är Amerika och kriget de flyr från är 250 år i framtiden. Den lokala sheriffen med ett förflutet, en federal agent och en mamma på jakt efter hennes saknade flyktingdotter driver denna allegori med en överraskande konspiration.

Sci-fi | Drama | Äventyr (Premiär jan 2018)

Siren

I den sjöjungfrun-besatta havsstaden Bristol Cove kommer alla människors liv att förändras när faktiska sjöjungfruar kommer i land, vilket snart orsakar ett krig.

Drama | Fantasy (Premiär 2018)

The Resident

Den baserar sig på en idealistisk ung läkare som börjar sin första dag under övervakningen av en tuff, strålande senior som drar tillbaka gardinen på allt gott och ont i dagens medicin. Liv kan bli räddade eller förlorade, men förväntningarna kommer alltid att splittras.

Drama (Premiär hösten 2017)

Deception

Cameron Black är världens största illusionist. Det var åtminstone det som folk brukade kalla honom – innan hans största hemlighet blev avslöjad och hans karriär förstördes. Ännu värre, Cameron har goda skäl att tro att det inte var någon olycka.

Drama (Premiär okt 2017)

For The People

I det södra distriktet i New York (SDNY) Federal Court, aka ”The Mother Court” följer detta juridiska drama helt nya advokater som arbetar för både försvaret och åklagarna, eftersom de hanterar de mest högprofilerade fall i landet.

Drama | (Premiär 2017)

The Alienist

Brottsreporter, John Moore, träffar psykologen, Dr. Laszlo Kreizler, för att undersöka en seriemördare i New York under slutet av 1800-talet.

Crime | Drama (Premiär hösten 2017)

Reverie

En tidigare detektiv som specialiserat sig på mänskligt beteende tas in när lanseringen av ett avancerat virtuellt verklighetsprogram har farliga och oavsiktliga konsekvenser.

Drama | Thriller (Premiär hösten 2017)

The Gifted

I en värld där muterade människor behandlas med misstro och rädsla, strider ett institut för mutanter för att uppnå en fredlig samexistens med mänskligheten.

Sci-fi | Action | Fanatasy (Premiär 2 okt 2017)

Untitled Grey’s Anatomy firefighter Spinoff

A spin off of Grey’s Anatomy (2005). The series follows the men and women of a Seattle firehouse.

Drama (Premiär 2018)