Emmas serier

Komedi

love_bites

love bites

(2011)

Komedi

En serie om kärlek, och alla galna saker som det får oss att göra, som att låtsas vara oskuld för att få en kille intresserad. Eller tävla med din fästmö favorit sovrumsleksak. Eller faktiskt vara i stånd att dra nytta av ”kändislistan befrielse”.

suburgatory

suburgatory

(2011-2014)

Komedi

En tonårsflicka flyttar från staden till förorten.

glee

glee

(2009-2015)

Drama, Musik, Komedi

En grupp ambitiösa misfits försöker fly den hårda verkligheten i gymnasiet genom att gå med i en gleeklubb, där de finner styrka, acceptans och slutligen deras röst, samtidigt som de arbetar för att fullfölja sina drömmar.

united states of tara

(2009-2011)

Drama, Komedi

En kvinna kämpar för att hitta en balans mellan sin dissociativ identitetsstörning och att uppfostra en dysfunktionell familj.

chuck

chuck

(2007-2012)

Action, Drama, Komedi

När en tjugo-någonting datornörd hämtar oavsiktligt laddar ner regeringens hemligheter i hans hjärna, CIA och NSA så tilldelas två agenter för att skydda honom och detta vänder hans liv upp och ner.

my_name_is_earl

my name is earl

(2005-2009)

Komedi

En snubbe vinner $100.000 på lotto och bestämmer sig för att rätta till alla fel från hans förflutna med sin nyfunna insikt.

weeds

(2005-2012)

Crime, Drama, Komedi

När en förortsmamma börjar sälja marijuana för att behålla sin privilegierade livsstil efter att hennes man dör, får hon reda på hur beroende hela hennes grannskap redan är.

friends

friends

(1994-2004)

Komedi, Romans

När Monicas high school vän (Rachel) återinträder i hennes liv, ger hon sig ut på en rad humoristiska och underhållande evenemang med Monicas bror (Ross), hennes ex-rumskompis (Phoebe), och hennes grannar (Chandler och Joey).